Arama

İYİ Parti Rize İl Başkanlığı’ndan Gençlik Kolları Ataması

İYİ Parti Rize İl Başkanlığı, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı’nın katılımıyla gerçekleştirilen programda yeni İl Gençlik Kolları Başkanlığı atamasını kamuoyuna duyurdu.

10/05/2026 00:58 | Son Güncelleme : 12/09/2026 03:32 | Okunma Sayısı : 1140 | Haber merkezi


İYİ Parti Rize İl Başkanlığı’ndan Gençlik Kolları Ataması
ad image

Partiden yapılan açıklamada, gençliğin bir teşkilatın yalnızca geleceği değil, aynı zamanda bugünkü en güçlü itici gücü olduğu vurgulandı. Bu kapsamda İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Arda Yığıt’ın atandığı belirtildi.

 İl Başkanlığı açıklamasında, Arda Yığıt’ın Rize’nin sokaklarında, çay bahçelerinde ve üniversite koridorlarında gençlerin sesi olacağına, onların sorunlarına çözüm üreterek partinin bayrağını en yükseğe taşıyacağına dair inanç dile getirildi. Ayrıca Yığıt’ın bugüne kadar gösterdiği gayretin, gelecekteki başarılarının en büyük teminatı olduğu ifade edildi.

 Yeni İl Gençlik Kolları Başkanı Arda Yığıt ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulunulan açıklama, “Yolumuz açık, başarılarımız daim olsun” sözleriyle tamamlandı.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

CHP Tam Kadro Sahada: Özgür Özel ve Liderler Rize’de Halkla Buluşuyor

CHP Tam Kadro Sahada: Özgür Özel ve Liderler Rize’de Halkla Buluşuyor

CHP Rize İl Başkanlığı, 09 Mayıs Cumartesi günü saat 13.30’da Genel Başkanımız Özgür Özel’in ; Murat Karayalçın ve Muharrem İnce’nin katılımıyla gerçekleştirilecek büyük Rize mitingi öncesinde tam kadro sahadaydı.

4 ay önce
“İnsana Yakışır Yaşam Herkesin Hakkı”: Yıldız’dan Mevsimlik İşçiler İçin Çağrı

“İnsana Yakışır Yaşam Herkesin Hakkı”: Yıldız’dan Mevsimlik İşçiler İçin Çağrı

Saadet Partisi Rize İl Mali İşler Başkanı Şaban Yıldız, mevsimlik tarım işçilerinin yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, insan onuruna yakışır yaşam koşullarının sağlanması gerektiğini vurguladı.

4 ay önce
Saadet Partisi’nden Kalkandere’de Esnaf ve Vatandaş Ziyaretleri

Saadet Partisi’nden Kalkandere’de Esnaf ve Vatandaş Ziyaretleri

Saadet Partisi Rize İl Mali İşler Başkanı Şaban Yıldız, Kalkandere İlçe Sorumlusu Yahya Sandıkçı, Kalkandere İlçe Başkanı Yusuf Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kalkandere’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen partililer, bölgenin sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

4 ay önce
Yorumlar