Arama

Türkiye Üçüncüsü Güneysuspor’dan İl Müdürü Öztürk’e Ziyaret

Giresun’da düzenlenen Hentbol Federasyonu Yeşilay Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olan Güneysuspor Genç Erkek Hentbol Takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

06/06/2026 22:15 | Son Güncelleme : 07/06/2026 00:11 | Okunma Sayısı : 57 | Haber merkezi


Türkiye Üçüncüsü Güneysuspor’dan İl Müdürü Öztürk’e Ziyaret
ad image

Şampiyona boyunca ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Güneysuspor, mücadeleci ruhu ve takım oyunu ile Türkiye üçüncülüğünü elde ederek Rize’ye büyük bir gurur yaşattı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, sporcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

“İlimizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye üçüncülüğünü şehrimize kazandıran Güneysuspor’umuzu yürekten kutluyorum. Bu başarı; disiplinli çalışmanın, azmin ve takım ruhunun bir sonucudur.

Sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.

Rize, hentbolda söz sahibi olmaya devam edecektir.”

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

Girona puan kaybetti: Liderlik koltuğu Real Madrid'e kaldı

Girona puan kaybetti: Liderlik koltuğu Real Madrid'e kaldı

Girona, La Liga'nın 14. haftasında konuk ettiği Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kaldı ve liderliği Real Madrid'e kaptırdı.

2 yıl önce
Kadınlar 2. Ligi'nde 12 gollü maç! 6 golü tek bir futbolcu attı

Kadınlar 2. Ligi'nde 12 gollü maç! 6 golü tek bir futbolcu attı

Karabük Gençlerbirliği takım kaptanı Güllü Şahin, ligin ilk maçında Kayseri ekibi Kılıçaslan Yıldızspor’a tam 6 gol attı.

2 yıl önce
Yeşil Sahanın Siyah Gölgesi: Rizespor’da Siyaset Vesayeti

Yeşil Sahanın Siyah Gölgesi: Rizespor’da Siyaset Vesayeti

Muhittin Bayrak: Rizespor’da sular durulmuyor, aksine dipten gelen dalgalar kıyıyı dövmeye devam ediyor.

4 hafta önce
Yorumlar