Arama

Yılmaz Katmer, Bünyamin Ak ile Aleyna Sarı'nın Mutluluğuna Ortak Oldu

AK Parti Rize İl Teşkilatı'nda tanıtım ve medya görevlisi olarak görev yapan Bünyamin Ak ile Aleyna Sarı, Çayeli'nde düzenlenen kız isteme ve nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımlarını attı. Törene katılan AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

02/11/2026 02:22 | Son Güncelleme : 02/11/2026 03:55 | Okunma Sayısı : 83 | Haber merkezi


Yılmaz Katmer, Bünyamin Ak ile Aleyna Sarı'nın Mutluluğuna Ortak Oldu
ad image

AK Parti Rize İl Teşkilatı'nda tanıtım ve medya görevlisi olarak görev yapan Bünyamin Ak ile Aleyna Sarı'nın kız isteme ve nişan töreni, Çayeli ilçesine bağlı Sırt Köyü'ndeki düğdün salonunda  düzenlendi.

Ailelerin, yakın dostlarının ve teşkilat mensuplarının yoğun katılım gösterdiği programda, geleneksel Karadeniz örf ve adetlerine uygun olarak düzenlenen merasimde genç çift Bünyamin Ak ve Aleyna Sari, evlilik yolunda ilk adımlarını attı.

Törene AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer'in yanı sıra il başkan yardımcıları, il yönetim kurulu üyeleri, teşkilat mensupları ve Ak ile Sarı ailelerinin yakınları katıldı.

Kız isteme merasiminde genç çift adına Aleyna Sarı'yı Babasından Bünyamin Ak için isteyen İl Başkanı Yılmaz Katmer, ailelerin sevincine ortak oldu. Hayır duaları ve iyi dileklerle gerçekleştirilen söz kesme merasiminin ardından nişan törenine geçildi.

Genç çiftin nişan yüzükleri de Yılmaz Katmer tarafından takılırken, nişan kurdelesi yine Katmer tarafından kesildi. Programda kısa bir konuşma yapan Katmer, Bünyamin Ak ve Aleyna Sarı'ya bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk dileyerek her iki aileyi tebrik etti.

Duygusal ve samimi anlara sahne olan törende davetliler, genç çiftin mutluluğunu alkışlarla paylaştı. Hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve tebriklerin kabul edilmesinin ardından program sona erdi.

Ak ve Sarı aileleri ise bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür ederek, genç çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.

 883002196_1695763095454536_5781750226505278794_n-i6ae7ca6ee6ed1.jpg

Etiketler : Yılmaz Katmer Bünyamin Ak ile Aleyna Sarı'nın Mutluluğuna Ortak Oldu
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

Güneysu’da Modern Kurban Pazarı Vatandaşlarla Buluşuyor

Güneysu’da Modern Kurban Pazarı Vatandaşlarla Buluşuyor

Rize’nin Güneysu ilçesinde Kurban Bayramı öncesi hummalı bir çalışma sürüyor. Güneli Mahallesi’nde inşa edilen yeni kurban pazarı, modern altyapı ve üstyapısıyla hem satıcıların hem de vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanıyor.

5 ay önce
Rize’de çay üreticileri yeni sezon öncesi fiyat beklentilerini dile getiriyor.

Rize’de çay üreticileri yeni sezon öncesi fiyat beklentilerini dile getiriyor.

Handüzü Yaylası Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Ceyhun Kalender, yaş çay fiyatı tartışmalarına farklı bir bakış getirdi.

5 ay önce
Başkanı Çervatoğlu, 2 Milyon 346 Bin TL’lik Cezayı reddetti

Başkanı Çervatoğlu, 2 Milyon 346 Bin TL’lik Cezayı reddetti

Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu, 2 milyon 346 bin TL’lik cezayı reddetti: “Yerel yönetimi cezalandırmak çözüm değil, devletin görevi çözüm üretmektir.”

5 ay önce
Yorumlar

Çaykur çalışan

Sayın muhittin bey konuşmanız güzel profesyonel olan kış grubunu 11ay29 yapınca yazın gelecek olan bekçi kardeşlerimizi nasıl istihdam etmeyi planlıyor bekçiler uzun çalışmalı ama hangi grubu sorun burda

4 ay önce